Refurbished Apple iPhone kopen?

Refurbished iPhone kopen?


Een refurbished iPhone, oftewel gereviseerd, is de beste aankoop als jij wél de beste kwaliteit Apple producten wilt gebruiken maar natuurlijk de beste prijs wilt betalen! Wij bieden een breed assortiment aan refurbished iPhones met 2 jaar garantie, te bestellen in 3 verschillende conditieklasse en altijd geleverd met Lightning kabel, USB adapter en EarPods. Een refurbished toestel kopen is een slimme keuze doordat je tot wel 68% op de nieuwprijs bespaart en draagt direct bij aan een schoner milieu! 


Refurbished iPhone kopen: lees alles wat je moet weten


Ben je van plan om een refurbished iPhone (in het Nederlands: gereviseerde iPhone) te kopen? Dan is het handig om het volgende te weten over deze aankoop. Een refurbished telefoon is een smartphone die eerder gebruikt is, maar is zeker niet tweedehands. De telefoon is namelijk schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig zijn defecte onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Veel mensen noemen het echter wel een tweedehands toestel. Maar het belangrijkste verschil is dat het door een partij (zoals Apple) is gecontroleerd en gerepareerd. Denk hierbij aan het vervangen van een scherm of de bekraste achterzijde. Een dergelijke telefoon is daarom vaak niet meer te onderscheiden van een compleet nieuw exemplaar. Hetzelfde geldt voor de refurbished iPads en iMacs.


Kwaliteit bij aankoop van een iPhone


Bij een refurbished iPhone worden vaak verschillende condities gehanteerd. Hierdoor kunnen er behoorlijke verschillen zitten in de prijs van je gereviseerde iPhone. Euro-Expert biedt uitsluitende premium kwaliteit iPhones. Dat betekent dat de iPhones zo goed als nieuw bij je thuis komen. Je bent er dus zeker van dat de iPhone die je aanschaft bij Euro-Expert verkeert in een perfecte technische staat en is bijna niet te onderscheiden van nieuw. De refurbished smartphones worden volledig door ons gewist en waar nodig ook geüpdatet met de nieuwste iOS software. We controleren de tweedehands iPhones op diverse belangrijke punten zoals de gebruikssporen op de behuizing, de werking van het touchscreen en knoppen en de levensduur van de accu. Komt een onderdeel niet door onze uitvoerige tests, dan worden onderdelen vervangen door nieuwe. Heb je twijfels of weet je niet precies waar je de refurbished iPhone van Euro-Expert mee moet vergelijken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We geven je graag een eerlijk advies.

 

Handige Tips voor het kopen van een Refurbished iPhone


Misschien twijfel je tussen de aankoop van een iPhone via marktplaats en een gereviseerde iPhone van Euro-Expert. Zoals hierboven beschreven is er een groot verschil tussen gereviseerde en tweedehands iphones. Zo is een tweedehands iPhone gebruikt, maar voor verkoop niet schoongemaakt of gerepareerd. Je bent bij de aankoop van een tweedehands telefoon niet zeker of je toestel helemaal naar behoren functioneert. Met een refurbished iPhone ben je dat wel, het is dus een veilige keuze. Euro-Expert biedt daarom ook 2 jaar garantie op je iPhone. De kwaliteit van onze iPhones is premium en je weet daarom zeker dat je iPhone er als nieuw uitziet, je betaalt alleen een stuk minder dan een nieuwe iPhone.
 

Refurbished iPhone zonder abonnement


Bij veel partijen zijn iPhones alleen aan te schaffen in abonnementsvorm. Wanneer u een refurbished iPhone koopt bij Euro-Expert zit u niet vast aan een abonnement. Omdat een mobiel abonnement wordt gezien als een lening vermijd u hierdoor ook de BKR registratie. Het gaat om een éénmalige aankoop waarbij u 2 jaar garantie krijgt op uw aankoop zonder BKR registratie.

 

iPhone in termijnen betalen


Bij Euro-Expert kun je op veel verschillende manieren jouw refurbished iPhone betalen. Wij zijn er voor iedereen en dus ook voor degene die wel graag een goedwerkende iPhone wilt maar deze niet in 1x kan betalen. Met In3 is er de mogelijkheid om je aankoop in maximaal 3 termijnen te betalen. De eerste termijn betaal je direct bij het afrekenen en de andere 2 termijnen volgen elk 30 dagen later. Zo beschik jij toch over een trendy iPhone 8 of iPhone X en profiteer van renteloos aflossen in 3 termijnen. En zonder kosten is dus ook echt 0%! De goedkeuring van dit proces neemt In3 van ons uit handen. Goed om te weten: het in termijnen betalen van jouw refurbished iPhone van Euro-Expert wordt gezien als lening maar wordt niet gemeld bij het BKR (Bureau Krediet Registratie). 


Als je vragen hebt over één van onze modellen of heb je aankoop-advies nodig? Je kunt onze klantenservice bereiken via telefoonnummer (030) 227 0938 of stuur een mailtje naar info@euro-expert.nl en een product-specialist neemt zo snel mogelijk contact met je op. Meestal reageren we al binnen 2-3 uur!
  Euro-Expert     07-12-2020 17:52