Je kunt bij Euro-Expert via diverse betaalmethoden de betaling doen. Wij zijn in heel Nederland én België actief en je kunt daarom altijd bij ons bestellen met de door jou vertrouwde betaal-oplossing. Naast het vooraf betalen van je bestelling kun je bij ons ook achteraf via Klarna betalen of in 3 termijnen tegen 0% rente via in3. 

 

iDeal

iDeal is dé meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt gemakkelijk en veilig via je eigen bankomgeving en je bent altijd zeker van een snelle levering. Betalen met iDEAL zorgt voor geen enkele vertraging in het leveringsproces. iDEAL wordt door alle Nederlandse banken ondersteunt en is voor iedereen met internetbankieren toegangelijk.

 

Creditcard

Wil je gebruik maken van 180 dagen aankoopgarantie? Betaal dan met een Mastercard, VISA of American Express creditcard! Ideaal voor als je even geen bankpas bij de hand hebt of je graag met zekerheid shopt. 

 

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking betalen is ook mogelijk. Deze veelgebruikte optie is veelal in België en Duitsland actief. Deze methode brengt geen vertraging bij de levering(en).
 

Bancontact

Je kunt via Bancontact bij Euro-Expert je bestelling betalen. Bancontact is een bekende betaalmethode in België waarmee je via je eigen bankrekening kunt betalen. Het gebruik van deze methode zal het leveringsproces niet vertragen.

 

Belfius Pay Button

Belfius is een bekende bankinstelling in België, Frankrijk en Spanje. Gemakkelijk betalen met je Belfius bankrekening en ontvang je bestelling morgen nog in huis! Deze methode kent geen administratiekosten en zorgt niet voor vertraging in het leveringsproces.
 

PayPal

Via PayPal betalen is mogelijk. Als je beschikt over een PayPal account dan kun je hier een bankrekening of creditcard aan koppelen om mee te betalen. Je aankoop via PayPal is tevens een lange periode verzekerd. Raadpleeg voor meer informatie daarover de website van PayPal (www.paypal.com).
 

Klarna Achteraf betalen

Wil je je bestelling eerst ontvangen en daarna pas betalen? Dat kan natuurlijk via Klarna! Eerst bestellen, dan ontvangen en binnen 30 dagen de bestelling betalen. Als je van deze methode gebruik wilt maken, klik dan tijdens het bestellen op de methode 'Klarna' en vul de gevraagde gegevens in (geboortedatum en 06-nummer). Goedkeuring vindt plaats bij Klarna en Euro-Expert kan daar geen invloed op uitoefenen.

 

In3 - Gespreid betalen in 3 termijnen

Je aankoop kun bij ons ook in 3 termijnen betalen tegen 0% rente! Via In3 is het mogelijk om in 3 termijnen (salarisrondes) te betalen. De eerste termijn betaal je direct tijdens het bestellen, de 2de termijn pas over 30 dagen, de 3de en tevens laatste termijn betaal je pas over 60 dagen. En dat altijd tegen 0% rente en/of extra kosten. Goedkeuring vindt plaats bij In3 (Capayable) en Euro-Expert kan daar geen invloed op uitoefenen.